Çığırtma hangi yörenin?
Sis, Azerbaycan’daki yumurtaları kırarak yapılan yemeklerin genel adıdır.
Çığırtma nereye aittir?
Bağırma patlıcanları Bergama bölgesinde zeytinyağı olan bir yemektir. Bu isim patlıcan kızartması sırasında sese göre verilir. Malzemeler Becergine, yeşil biber, sarımsak, domates, zeytinyağı ve tuz.
Patlıcan çığırtma nerenin yemeğidir?
Aubergines (Bergama Bölgesi) Kötü Craft (Bergama bölgesi)
Patlıcan hangi yöreye aittir?
BC. 5. yüzyılda Hindistan’da gerçekleşti. Bu tarihten sonra Afrika’ya, daha sonra Doğu Akdeniz ve Avrupa’ya getirildi. 16. yüzyılda İspanyollar tarafından Avrupa’ya getirildi.
Bergama’nın meşhur yemeği nedir?
Bergama mutfağında ismi sık sık duyabilirsiniz. Zeytinyağı olan bir tür patlıcan yaz aylarının favorisidir. Birçok yerde duyamayacağınız nohut pasta da burada çok ünlü.
Çullama hangi yörenin yemeğidir?
Kürşehir’in yerel lezzetleri Çullama tarifi, mutfak programı … 31 Ekim 2012’de (Kırşızhir) -Cuisine-News-Kanal Dkanal D ›Haber Culama Tatrifi-Kirsirkanal D› Culama-Tatrifi-Kirsehir